FILM în aer LIBER | Promenada Craiova

Te invităm să te bucuri de serile de vară într-o atmosferă relaxantă și plină de divertisment! În perioada 5-7 iunie și 11-13 iunie, vino pe terasa noastră pentru a viziona filme captivante, într-un decor special amenajat cu pufuri confortabile.

Avem pregătite pentru tine un bar cu băuturi răcoritoare, inclusiv limonadă proaspătă, popcorn, alune și înghețată delicioasă. Toate acestea vor fi disponibile pentru a completa experiența de vizionare a filmelor sub cerul liber.

Programul filmelor:

◾ 5 Iunie – The 355 ◾

Când o armă secretă cade în mâinile mercenarului, agentul CIA Mason „Mace” Brown (actrița nominalizată la Oscar® Jessica Chastain) trebuie să-și unească forțele cu rivalul agent german Marie (Diane Kruger), fost aliat MI6 și specialistul în tehnologie de vârf, Khadijah (câștigătoarea unui Oscar®, Lupita Nyong'o). Împreună cu psihologul columbian Graciela (Penélope Cruz, câștigătoare a unui Oscar®), pornesc într-o misiune letală și vertiginoasă de a recupera arma, încercând să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Bingbing Fan, X-Men: Days of Future Past).

◾ 6 Iunie ◾ Wrath of Man ◾ 20:30 ◾

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal.

◾ 7 Iunie ◾ My Spy ◾ 20:30 ◾

JJ, agent CIA cu experiență (Dave Bautista), este deconspirat de o fetița precoce de 9 ani, pe nume Sophie (Chloe Coleman), în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu-l da în vileag, Sophie îi cere, la schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe să fie spioană. În ciuda reticenței sale, JJ constată că nu se poate împotrivi farmecului dezarmant al micuței Sophie.

◾ 11 Iunie ◾ Nice Guys ◾ 20:30 ◾

Acţiunea filmului „Super băieţi” are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv particular Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

◾ 12 Iunie ◾ Operation Fortune: Ruse de guerre ◾20:30 ◾

Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

◾ 13 Iunie ◾ Shotgun Wedding ◾ 20:30 ◾

În Shotgun Wedding, Darcy (Jennifer Lopez) și Tom (Josh Duhamel) își adună familiile iubite, dar foarte obișnuite, pentru nunta, exact când cuplul începe să se răcească. Și dacă asta nu a fost suficient ca sa fie o amenințare pentru sărbătoare, deodată viețile tuturor sunt în pericol atunci când toti participantii la petrecere sunt luati ostatici. „Pana cand moartea ne va desparti” capătă un sens cu totul nou în această aventură hilară, alimentată de adrenalină, în timp ce Darcy și Tom trebuie să ii salveze pe cei dragi, dacă nu se ucid mai întâi.

Ora de start pentru toate proiecțiile este 20:30, iar intrarea este liberă!

Nu rata ocazia de a petrece seri memorabile alături de prieteni și familie, savurând filme de top într-o ambianță unică. Te așteptăm cu drag!

Data evenimentului

5 Iun. 2024 17:30 - 13 Iun. 2024 20:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment