Promenada Craiova
 • Ofera-le persoanelor dragi vouchere Promenada, iar ei se vor bucura de o sesiune speciala de shopping.

  Poți achiziționa vouchere în valoare de 50 lei, 100 lei, 300 lei si 500 lei de la biroul Info Desk Promenada, situat la parter, in zona magazinului Zara, cu plata cash sau prin plata cu cardul.

  Program INFO DESK: zilnic, 10:00-22:00

  Pauza de masa: 13:00-13:30 si 19:00-19:30

 • TERMENI ȘI CONDIȚII REFERITOARE LA UTILIZAREA VOUCHERULUI COMERCIAL PROMENADA

  Voucherele cadou sunt de 50 (cincizeci) de Lei, 100 (o sută) de Lei, 300 (trei sute) de Lei și 500 (cinci sute) de Lei, valoare ce este înscrisă pe voucher.

  Voucherele cadou prezintă următoarele elemente de siguranță: o hologramă înseriată aplicată pe voucher.

  Voucherele cadou nu pot fi preschimbate în bani (parțial sau total),  înlocuite, returnate în vederea recuperării sumelor de bani achitate pentru respectivele vouchere și nici nu se poate acorda rest de bani la voucherele folosite în magazinele participante.

  Produsele achizitionate in baza unui voucher cadou pot fi inlocuite cu un alt produs oferit de acelasi vanzator, insa nu se poate primi contravaloarea acestora in bani, cu exceptia cazului in care respectivul bun prezinta neconformitati, situatie in care sunt aplicabile prevederile legale in materie de protectia consumatorului

  Nu sunt acceptate vouchere cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea voucherelor folosite. Nu este necesar ca valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea voucherului, diferenţa în plus putând fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcţie de formele de plată pe care le acceptă magazinul participant.

  Voucherele cadou pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreaga sumă cu vouchere sau pot achita diferenţa de bani dacă este cazul.

  ✓ Voucherele cadou pot fi utilizate pentru a achiziţiona orice produs din magazinele participante; nu există produse excluse sau de valoare prea mare care să fie exceptate de la Program.

  Voucherele cadou nu sunt v​alabile în cazul în care nu au aplicată holograma sau dacă holograma prezintă deteriorări de orice fel.

  Falsificarea voucherului cadou reprezintă fraudă.

  Voucherele cadou pot fi utilizate numai până la data expirării tipărită pe acestea. Voucherele nu pot fi utilizate ca mijloc de plată în magazinele participante la o dată, ulterioară celei inscripţionate pe acestea, valabilitatea lor neputând fi extinsă.

  Voucherele cadou al căror termen nu mai este valabil ori cele deteriorate nu pot fi schimbate cu alte vouchere valabile.

Mergi la secțiune